Lediga tjänster

Redovisningskonsult sökes till Moore Stephens Ranby  i Göteborg!

 
Vill du arbeta på en byrå i förändring mot den digitala och automatiserade världen där samarbete med kund och konsultation ligger i fokus?

Om tjänsten
Moore Stephens växer ytterligare och söker nu en redovisningskonsult till vårt kontor på Första Långgatan i Göteborg. Moore Stephens Ranby är ett ägarlett tillika entreprenörsorienterat revisions- och konsultföretag som varit verksamma i Göteborgsregionen med omnejd i snart femtio år. Det är samtidigt en byrå med god personalpolitik och ett arbetssätt i framkant som skapar ett gott arbetsklimat med härliga kollegor!

Arbetsuppgifter
Som redovisningskonsult kommer du arbeta med redovisningsuppdrag för våra kunder. De tjänster vi erbjuder våra kunder är löpande redovisning, administration, bokslut- och deklarationsarbete, lönehantering och konsultationer. Beroende på storlek och komplexitet sköter du ett uppdrag självständigt eller tillsammans med andra. För att trivas är det viktigt att du tycker om sociala kontakter med både kunder, kollegor och andra aktörer i branschen.
Du kommer arbeta i trevliga miljöer tillsammans med 30 kollegor på Göteborgskontoret. Som nyanställd kommer du få en grundlig introduktion och bland annat ha en dedikerad fadder din första tid.
Tjänsten passar dig som trivs i en ambitiös organisation som ligger i framkant gällande den digitalisering och den utveckling som nu sker i branschen. Vi har genomfört flera framtidsriktade projekt vilket gör att vi nu arbetar helt digitalt både med själva redovisningsarbetet och vår interna dokumentation.
Du erbjuds här en möjlighet till god personalpolitik, både i form av förmåner och kompetensutveckling med tydliga utbildningsprogram. Moore Stephens ser sin personal som sin främsta resurs och strävar efter att du som anställd ska utvecklas i takt med företaget.

Vi söker dig som

  • Har YH- eller universitetsexamen inom ekonomi
  • Har några års praktisk erfarenhet av rollen som redovisningskonsult.
  • Talar och skriver svenska samt engelska obehindrat då kontakter både internt och med kunder kan ske på dessa språk
Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du framåt och initiativtagande, en stor del av din roll som redovisningskonsult innebär kundkontakt och vi ser därför att ditt sätt är relationsskapande. I det dagliga arbetet med redovisning ser vi att du är strukturerad och noggrann, men samtidigt med högt fokus och en målmedvetenhet. Det är stundtals hög arbetsbelastning och vi ser därför att du är stresstålig vid exempelvis arbetstoppar.

ÖVRIG INFORMATION
  • Start: omgående eller enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Första Långgatan, Göteborg
  • Kontaktuppgifter: Anders Gustavsson, anders.gustavsson@moorestephens.se
  • telefon 031-722 42 23